Antena Meniu Search
x

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, ar putea avea dosar penal pentru tăierea cablurilor de pe stâlpuri

Operaţiunea de tăiere a cablurilor din Timişoara i-ar putea aduce edilului Nicolae Robu un dosar penal pentru distrugere. Asta după ce, săptămâna trecută, primarul a tăiat cablurile suspendate şi a lăsat fără Internet Inspectoratul Şcolar Judeţean chiar în timpul simulării pentru bacalaureat.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 17:31

Vezi și

Operaţiunea de tăiere a cablurilor din centrul Timişoarei i-ar putea aduce edilului Nicolae Robu un dosar penal pentru distrugere. Asta după ce, săptămâna trecută, plin de entuziasm, primarul a tăiat cablurile suspendate şi a lăsat fără Internet Inspectoratul Şcolar Judeţean chiar în timpul simulării pentru bacalaureat.

S-a ajuns la această situaţie pentru că Primăria încă nu a pus la dispoziție toate actele care să ateste că primarul avea voie sa taie cabluri.

În cazul în care nu se rezolvă această situaţie, Nicolae Robu riscă dosar penal pentru distrugere.

Interesant este că încă nu se știe numărul abonaților afectaţi, dar aceştia vor trebui despăgubiți de primărie.

Robu nu avea voie să urce pe stâlp

Iar nebunia continuă, pentru că Robu s-a urcat pe stâlp fără să fie pregătit în acest sens, neexistând o testare psihologică şi nici protecţia muncii efectuată pentru activitate la înălţine.

Edilul a recurs la acest gest pentru că era nervos că Timișoara e plină de cabluri pe stâlpi şi a tăiat câteva cabluri chiar în centrul orașului.

Mai multe firme, abonați, dar și Inspectoratul Școlar au fost afectați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nicolae Robu, primarul Timișoarei, ar putea avea dosar penal pentru tăierea cablurilor de pe stâlpuri