Antena Meniu Search
x

Primăria Ploieşti a plătit 37.000 de lei pentru câteva poze cu efect 3D şi nişte boxe montate pe stâlpi, decoraţiunile oraşului pentru Sărăbătorile de iarnă

Primăria Ploieşti şi-a propus ca, de Crăciun, oraşul să fie decorat ca niciodată! Aşa că edilii sunt dispuşi să plătească 37.000 de lei, pentru câteva poze.

Vezi și

Primăria Ploieşti şi-a propus ca, de Crăciun, oraşul să fie decorat ca niciodată! Aşa că edilii sunt dispuşi să plătească 37.000 de lei, pentru câteva poze cu efect 3D, pentru nişte boxe montate pe stâlpi, plus câteva personaje din desene animate. Deocamdată rămâne un mister cum de au acceptat cei de la primărie să încredinţeze decorarea oraşului unei firme care i-a prezentat un proiect de 4 pagini plin de greşeli gramaticale.

11 fotografii cu simulări 3D, boxe acustice aurii, plus mascota unui personaj numit Frozen sunt doar câteva dintre piesele de rezistenţă ale proiectului care promite transformarea oraşului într-unul de vis.

Proiectul are numai trei pagini, nu include şi preţul ghirlandelor, şi ajunge la 37.000 de lei. "Mai bine se duceau şi adunau gunoaiele că ne sufocă! Pun lumini ca să nu se vadă jegul şi mizeria de dedesubt. Nişte bani irosiţi degeaba, ca în fiecare an.", sunt nemulţumiţi oamenii.

Edilul şef al Ploieştiului are, însă, multe explicaţii: "Cei 37.000 de lei au fost plătiţi pentru un concept general, care pe lângă a sugera modul în care trebuie să arate iluminatul ornamental festiv, arată modul în care trebuie să arate Târgul de Crăciun.", spune Adrian Dobre, primarul din Ploieşti.

Pe acelaşi subiect

Acesta admite că în proiectul câştigător s-au strecurat şi greşeli: "Nu intră în atribuţiile noastre să facem corecţiile gramaticale. Noi trebuie să avem grijă ca ceea ce este propus acolo este adecvat oraşului."

O scuză găsită de primar ar fi şi că patronul firmei câştigătoare nu stăpâneşte bine limba română.

Luminiţele vor fi aprinse în Ploieşti abia pe data de 5 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Primăria Ploieşti a plătit 37.000 de lei pentru câteva poze cu efect 3D şi nişte boxe montate pe stâlpi, decoraţiunile oraşului pentru Sărăbătorile de iarnă