Antena Meniu Search
x

Primăria Sectorului 1 alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primăria Sectorului 1 alocă încă 10 milioane de lei pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului.

Primăria Sectorului 1 alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului - Observator

Primăria Sectorului 1 alocă încă 10 milioane de lei pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului. În timpul votului pe proiect în Primărie, consilierii USR au părăsit sala de şedinţe.

Primăria Capitalei a alocat deja 10 milioane de lei pe lângă suma de 15 milioane de lei alocată iniţial, printr-o rectificare bugetară din luna iulie. Guvernul a dat şi el prin rectificarea bugetară de la începutul lunii august 115,5 milioane de lei.

Catedrala Mântuirii Neamului a primit şi anul trecut 20 de milioane de lei (4,5 milioane de euro) de la Primăria Capitalei şi 20 de milioane de lei de la Primăria Sectorului 1, la care s-au adăugat 5 milioane de lei (peste un milion de euro) de la Sectorul 5.

Deşi au fost alocate fonduri consistente pentru construcţia edificiului, în primăvara acestui an inginerul şef Vasile Crăcăoanu spunea că nu mai sunt bani pentru continuarea lucrărilor.

Catedrala Mântuirii Neamului este finalizată în proporţie de 80 la sută, iar Patriarhia Română vrea să o sfinţească la sfârşitul lunii noiembrie.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Primăria Sectorului 1 alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului