Antena Meniu Search
x

Video Primăria unei comune din Galaţi le-a pus semne de circulaţie pietonilor: obligatoriu la dreapta şi cedează trecerea

Într-o localitate din Galaţi, pietonii trebuie să dea prioritate, să vireze la dreapta şi să nu întoarcă pe linie continuă. Iar maşinile care merg pe interzis trebuie să cedeze trecerea. Cel puțin asta e concluzia la care ajung oamenii dacă iau în serios semnele de circulaţie amplasate pe uliţe şi cărări. Localnicii fac haz de necaz, in timp ce primarul recunoaște că la recepția lucrărilor nimeni n-a văzut anomaliile. 

de Adrian Obreja

la 27.04.2022, 21:21

Vezi și

Comuna Cuca, strada Ardealului. Soşea comunală, asfaltată în urmă cu un an și jumătate. Totul bine, până dăm de semnele de circulație.

Localnică: Trebuiau luate măsuri, se vede că-i sens unic, nu? N-ai ce căuta la deal.

Reporter: Cine vine cu maşina pe sens interzis, că ești pe interzis, ai un semn de cedează, să te asiguri, să fie totul în regulă nu? Ăsta n-avea ce cauta aici!

Vlad Mihăiță - primar Cuca: Da.

Pe acelaşi subiect

Pe aceeași stradă, la 50 de metri distanță, deruta e și mai mare

La intrarea pe o uliță, o cărare, sunt alte două semne: cedează trecerea și obligatoriu la stânga. Uliţa duce către... nicăieri. O altă uliță, pe care se vede că se circulă doar la pas, are în capătul ei alte semne de circulație: obligatoriu la dreapta și cedează trecerea. Strada Ardealului împreună cu alte 5 străzi au fost asfaltate în urmă cu mai bine de un și jumătate. Recepția a fost făcută la finalizarea lucrărilor.

Vlad Mihăiță - primar Cuca: La recepția respectivă, închipuiţi-va că vine Inspectoratul de Stat în construcţii, sunt atâtea instituții, ingineri specialiști care vin, probabil n-a observat niciunul.

Problemele pot fi remediate. Pe loc, în stil românesc.

Localnic: Nu știu regulile așa cum trebuie, dar după mine cred că nu-i în regulă.

Lucrările de modernizare a celor 6 străzi comunale au costat aproximativ un milion și jumătate de euro. Iar anul acesta urmează să se facă recepția finală, spune primarul localității. Până atunci, localnicii nici nu știu dacă să ia în serios semnele de circulaţie de pe ulițele satului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Primăria unei comune din Galaţi le-a pus semne de circulaţie pietonilor: obligatoriu la dreapta şi cedează trecerea