Antena Meniu Search
x

Foto Primarul Sectorului 6 anunţă că a început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat pe pagina sa de Facebook, miercuri, că a început ridicarea maşinilor abandonate, dar şi a celor parcate neregulamentar.

de Redactia Observator

la 12.05.2021, 17:27

Primarul Sectorului 6 anunţă că a început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar
Primarul Sectorului 6 anunţă că a început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar - Ciprian Ciucu via Facebook

Primarul Ciprian Ciucu a anunţat că a început ridicarea maşinilor abandonate, dar şi a celor care sunt parcate neregulamentar, de pe raza sectorului 6. Anunţul edilului a venit pe pagina sa de Facebook. 

Mesajul integral al edilului, postat pe pagina de Facebook

''Serviciul de ridicari de mașini abandonate este operational! Azi a fost ridicată prima mașină ababdonată pe spațiul public.

Avem treabă multă! Vorbim de peste 10.000 de mașini a abandonate în Sectorul 6.

Pe acelaşi subiect

Încep să apară rezultatele. A durat mult înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate, dar dacă nu mă ocupam din prima luna și de atunci permanent de el nu l-am fi avut nici azi.

În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare este d 6 luni și doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit si asta a fost cel mai greu sa obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am gasit pe piață.

Politia Locală face constatările, ADP le ridică. Proprietarii car vor să le revendice au 6 luni le dispoziție, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o texă, care să acopere costul ridicării și al depozitării. Sunt depozitate (foto) la bd. Preciziei nr. 24.

P.S. Regulamentul pe care l-am lucrat permite sa ridicăm si mașinile parcate complet aiurea.''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Primarul Sectorului 6 anunţă că a început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar