Antena Meniu Search
x

Primarul unei comune buzoiene a dat cu masina peste doua adolescente

O adolescenta de 16 ani si-a pierdut viata, iar prietena ei se lupta sa traiasca, dupa ce au fost accidentate pe trotuar de o masina condusa de primarul unei comune buzoiene

Vezi și

Cele doua fete se intorceau de la scoala si mai aveau cateva zeci de metri pana sa ajunga acasa. Au avut ghinionul, insa, ca la un moment dat, traseul lor sa se intersecteze cu cel al masinii conduse de primar. Au fost asemenea unor popice in calea masinii de teren, condusa de primarul comunei Cernatesti. Scapat de sub control, autoturismul a ricosat pe trotuar si le-a zdrobit pe cele doua fete. Una dintre ele n-a mai avut putere sa lupte pentru viata ei. Prietena ei a fost lovita mai usor si a scapat cu viata. “Un autoturism s-a angajat in depasirea unui alt automobil si a ajuns in stalp”, a declarat inspectorul principal Remus Necula, de la Politia Buzau.

Martorii spun ca barbatul circula cu viteza foarte mare si ca ar fi consumat si bauturi alcoolice inainte sa se urce la volan. “I-a pus fiola si l-a gasit baut”, a explicat un martor.

Primarul nu recunoaste, insa. Spune ca nu-si da seama de ceea ce s-a intamplat. Edilul a ramas sa dea socoteala oamenilor legii. Din cauza stalpului rupt, intregul sat Potoceni, pe raza caruia s-a produs accidentul, a ramas fara energie electrica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Primarul unei comune buzoiene a dat cu masina peste doua adolescente