Antena Meniu Search
x

PRIMELE IMAGINI cu cei 60 de imigranţi care au pătruns ILEGAL în România din Serbia

60 de imigranţi au fost prinşi azi-noapte în timp ce încercau să intre fraudulos în România din Serbia

Vezi și

60 de imigranţi au fost prinşi azi-noapte în timp ce încercau să intre fraudulos în România din Serbia.

Toţi sunt bărbaţi, iar autorităţile i-au găsit pe un câmp, în zona Comloşu Mic din judeţul Timiş. Imigranţii le-au declarat oamenilor legii că veneau din Pakistan, Irak sau Afganistan.

Cei 60 de refugiați, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, au fost prinși de polițiștii de frontieră în jurul orei 1.45, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu ajutorul sistemului de termoviziune, în timp ce se deplasau pe jos dinspre Serbia spre România, în direcția localității Comloșu Mic.

Imediat, mai multe patrule de supraveghere a frontierei au intervenit și i-au înconjurat pe refugiați, potrivit Tion.ro

„Grupul de persoane a fost preluat și transportat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, în vederea cercetărilor. Din primele verificări s-a stabilit că sunt 60 de persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. Aceştia au declarat că sunt din Pakistan, Irak, Afganistan, Somalia şi Maroc. Au fost contactate autorităţile de frontieră sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie", au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Timiș.

În urma acestui eveniment, numeroși polițiști de frontieră au fost trimiși în zonă pentru a întări dispozitivul de supraveghere a frontierei de stat.

Sursă: tion.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » PRIMELE IMAGINI cu cei 60 de imigranţi care au pătruns ILEGAL în România din Serbia