Antena Meniu Search
x

Primul mesaj al Corinei, o rănită din Colectiv: „Vă scriu cu singurul deget nebandajat”

Corina Gabriela Ioniță, în vârstă de 30 de ani, care a suferit arsuri grave în incendiul de la Colectiv, a transmis un prim mesaj prietenilor săi, după trei săptămâni de suferința și luptă pentru viață

Corina Gabriela Ioniță, în vârstă de 30 de ani, care a suferit arsuri grave în incendiul de la Colectiv, a transmis un prim mesaj prietenilor săi, după trei săptămâni de suferința și luptă pentru viață.

 Corina este din București, are un master de științe Penale la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. în urmă incendiului de la Colectiv s-a ales cu arsuri pe 40% din suprafața corpului. în acest moment este internată într-un spital din Marea Britanie, de unde a reușit să trasmita un prim mesaj pe Facebook.

 „Va iubesc, dragii mei! Azi, 21 noimebrie, este prima zi în care întru pe Facebook, prima zi în care va scriu cu mână mea, bine, cu degetul meu, singurul nebandajat.

 Sunt copleșită, nu știu ce să va spun, știu că ați fost cu toții alături de mine, că sunteți în continuare…eu sunt pe mâini bune aici în UK, iar rănile mele se vindecă încet, dar sigur. Fiți binecuvantati”, a transmis Corina Gabriela Ionita.

 Pentru tânără rănită în Colectiv s-a creat și o pagină de eveniment, „Ajut-o pe Corina să treacă peste tragedia de la Colectiv!„, unde oamenii erau rugați să doneze, încă de când tânără era internată la spitalul Elias din București.

 în urmă incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. în trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numărul victimelor ajungând, duminică, la 60.

 Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite și internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unități sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveția, unul în Franța și doi în Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Primul mesaj al Corinei, o rănită din Colectiv: „Vă scriu cu singurul deget nebandajat”