Antena Meniu Search
x

Principalul suspect în cazul răpirii şi uciderii lui Alexandru, un băieţel de 10 ani din Iaşi, a fost prins în Germania

Cel mai căutat criminal român a fost prins astăzi, în Germania! Vasile Miron este principalul suspect în cazul răpirii şi asasinării lui Alexandru, băieţelul de 10, din Costuleni, Iaşi

Vezi și

Cel mai căutat criminal român a fost prins astăzi, în Germania! Vasile Miron este principalul suspect în cazul răpirii şi asasinării lui Alexandru, băieţelul de 10, din Costuleni, Iaşi!

Capturarea lui vine după o jumătate de an de când băieţelul a dispărut. Patru luni a fost căutat, până când a fost găsit în râpă, într-un sac, legat.  Nu l-au văzut niciodată! Nu au vorbit cu el. Nu l-au cunoscut. Dar le-a făcut cel mai mare rău. Vasile Miron ar fi luat viaţa lui Alexandru. Puştiul de 10 ani. Astăzi, principalul suspect, a fost capturat în Germania! După şase luni! În aceeaşi zi în care trupul mutilat al copilului este ridicat de la morgă.

Mai bine de o lună, medicii legişti au aşteptat rezultele expertizelor. Au făcut teste ADN. Cadavrul a fost găsit în râpă, într-un sac, legat. Au căutat probe care să arate cine este vinovatul. Iar când rezultatele au venit, Vasile Miron a fost dat în urmărire internaţională.

După eliberare, a mers la rudele sale din Iaşi. Iar pe Alexandru l-a găsit în casa mătuşii. L-ar fi ademenit cu o sticlă de suc. Familia lui Alex este încă speriată. Rudele spun că primesc ameninţări. Parchetul General a cerut extrădarea lui. Va fi adus în România şi judecat pentru moartea lui Alex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Principalul suspect în cazul răpirii şi uciderii lui Alexandru, un băieţel de 10 ani din Iaşi, a fost prins în Germania