Antena Meniu Search
x

Prizonieri in propriile case

Dorel de la asfaltari loveste din nou! O mostra de lucrare tipic romaneasca vine de data aceasta de la Curtea de Arges, unde caldaramul a fost ridicat cu o jumatate de metru si asta fara se se toarne, inca, asfaltul

Vezi și

Asa se face ca zeci de oameni abia mai pot intra in curti. In plus, exista riscul ca la orice ploaie, toata apa de pe drum sa se scurga in gospodariile lor.

Ploua cu reclamatii la Curtea de Arges. Daca lucrarile vor continua in ritmul acesta, la final, drumul va fi mai inalt cu aproape un metru decat nivelul portilor. Toate sesizarile si reclamatiile oamenilor au ramas fara ecou. Responsabilii recunosc ca sunt probleme, dar proiectul e proiect si e litera de lege pentru ei.

"Problema e ca noi respectam proiectul si totul e facut conform proiectului, la cota si stiu ca sunt nelamuriri, nu pot sa va zic mai multe, respectam proiectul", au declarat acestia.

Reabilitarea drumului este finantata cu fonduri europene, iar primaria Curtea de Arges se ocupa de implementarea proiectului. Cu toate acestea, edilul refuza sa comenteze situatia. Spune doar ca lucrarile vor continua, chiar daca asta nu le convine tuturor localnicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Prizonieri in propriile case