Antena Meniu Search
x

UPDATE: Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei Rădulescu, a fost REŢINUT

UPDATE: Bogdan Rădulescu a fost reţinut de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor, potrivit Mediafax.

Vezi și

UPDATE: Bogdan Rădulescu a fost reţinut de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor, potrivit Mediafax. Acesta va fi prezentat, vineri, instanţei Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Cosmetice originale şi bijuterii cu pietre Swarovski. Cu asta au fost păcăliţi cei care au comandat produse de pe un site mincinos. Afacerea îi aparţine lui Bogdan Rădulescu, primului soţ al Mihaelei Rădulescu 

Anchetatorii au descins, joi dimineaţă, la locuinţa şi la firmele fostului soţ al Mihaelei Rădulescu, Bogdan Rădulescu. Acesta este cercetat pentru că ar fi comercializat bijuterii contrafăcute prin intermediul unui magazin on-line.

Poliţiştii fac percheziţii atât în Bucureşti, cât şi în Ilfov, la sediile unor firme, la un complex comercial şi la locuinţele a trei persoane suspectate de evaziune fiscală, după ce au vândut pe internet bijuterii şi produse cosmetice contrafăcute.

Dosarul s-a făcut dintr-o sesizare din oficiu, iar poliţiştii au stabilit că există un prejudicul produs prin evaziune fiscală este de aproximativ 100.000 de euro, dar acesta poate fi mult mai mare.

Anumite victime au sesizat organele de anchetă cu privire la faptul că unele produse cumpărate de pe acest site nu corespundeau cu produsul văzut în magazin, însă preţul era mai mic.

Poliţiştii ridică înscrisuri de la două societăţi de curierat şi pun în executare cinci mandate de aducere.

Şapte persoane sunt suspectate, în acest caz, de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de bijuterii şi cosmetice contrafăcute. Acestea ar fi fost vândute prin intermediul unei pagini de internet, fără evidenţierea operaţiunilor în contabilitate, pentru a nu fi plătite taxele şi impozitele datorate bugetului de stat, a precizat Poliţia Română

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE: Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei Rădulescu, a fost REŢINUT