Antena Meniu Search
x

Iubire, gelozie, crima? Povestea relatiei dintre Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca

A fost si dragoste, a fost si interes. Banii au sapat o prapastie intre Cioaca si Elodia. Una care i-a dus spre fatidica noapte, de 29 spre 30 august 2007, cea in care a disparut avocata.

Vezi și

Cristian Cioaca si mama Elodiei Ghinescu nu si-au vorbit deloc astazi. Pe toata durata procesului, Cioaca a stat in picioare, cu spatele la soacra sa, si l-a privit doar pe judecator. Emilia Ghinescu s-a asezat chiar in primul rand, alaturi de fiul sau, si a analizat fiecare miscare a acuzatului.

Acesta este doar inceputul unui proces foarte lung. Vor trece, probabil, ani pana cand vom afla o decizie definitiva de achitare sau condamnare. Exista si o a treia posibilitate, insa: un judecator poate decide sa retrimita din nou dosarul pe masa procurorilor, pentru refacerea urmaririi penale.

Un lucru e cert: de aici incolo, la fiecare termen, magistratul va fi nevoit sa disece fiecare pas al relatiei dintre Elodia si Cristian Cioaca, pentru a vedea daca exista motive pentru savarsirea infractiunii de omor.

Candva, formau un tablou de familie perfect. Un copil iubit, o mama implinita si un tata devotat. Imaginile au fost filmate pe vremea cand cuplul Cioaca - Elodia era unul obisnuit. anonim si fericit. Politistul si avocata s-au cunoscut in 2002. Cioaca avea 26 de ani.

El era un banal agent de sectie. Ea, avocata si pe deasupra, casatorita. “M-am tot dus o perioada pe la ea pe la birou. Ma tot duceam mai des”, povestea Cioaca in 2007. Elodia a divortat si dupa doi ani de relatie a ramas insarcinata. Apoi au decis sa se si casatoreasca. Au facut si nunta si botezul in aceeasi zi.

Cioaca se jura ca a iubit-o pe Elodia. O alinta "lulus" si "mamisu". Ii placea firea ei vulcanica. Si-au trait povestea ded dragoste intr-un apartament din Brasov. Din casa, lui Cioaca nu-i apartinea decat calculatorul. Cel de pe care in mod ironic, Elodia avea sa trimita misive de dragoste in Afganistan, amantului sau.

Au fost si au incercat sa le arate tuturor ca sunt o familie moderna. Atat de moderna incat fiecare a inceput sa-si caute fericirea in bratele altcuiva. Elodia si-a gasit-o in bratele unui fost ofiter SPP pe care l-a cunoscut pe o retea de socializare. Cu el si-a facut in 2007 si vacanta, in Dubai. Nici Cioaca nu s-a lasat mai prejos. A raspuns cu aceeasi moneda. Infidelitatea.

Ultima scena din povestea dintre Elodia si Cristian Cioaca s-a jucat in noaptea de 29 spre 30 august 2007, in apartamentul lor. Cu usile inchise...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iubire, gelozie, crima? Povestea relatiei dintre Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca