Antena Meniu Search
x

Trăsura de tip fast-food, o afacere pe roți

Micii producători şi comercianţii ambulanţi îşi pot expune acum produsele în pieţe şi târguri într-o trăsură tip fast-food, care are toate facilităţile. Acest gen de trăsură, unică pe piaţa din România, este realizată în singurul atelier de confecţionat trăsuri şi sănii din ţară.

de Redactia Observator

la 12.08.2019, 17:11

Vezi și

Micii producători şi comercianţii ambulanţi îşi pot expune acum produsele în pieţe şi târguri într-o trăsură tip fast-food, care are toate facilităţile. Acest gen de trăsură, unică pe piaţa din România, este realizată în singurul atelier de confecţionat trăsuri şi sănii din ţară. Ca să devină proprietarul unui astfel de sediu inedit pentru afacerea sa, un antreprenor trebuie să plătească aproximativ 30 de mii de lei.

Trăsura de tip fast-food este confecţionată din materiale reciclabile şi este izolată termic. Fiecare model este construit în funcţie de cerinţele clienţilor.

Trăsura se realizează în singurul atelier din ţară de confecţionat trăsuri şi sănii, care aparţine Direcţiei Silvice din Bistriţa-Năsăud şi se vinde la preţul de 30.000 de lei.

Direcția Silvică Bistrița-Năsăud face trăsuri și sănii din anul 2004, când a deschis atelierul pentru Herghelia Beclean. Atelierul confecționează anual peste 30 de modele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trăsura de tip fast-food, o afacere pe roți