Antena Meniu Search
x

Profesoara suspectă de coronavirus, scăpată de pe targă de paramedicii din Suceava

Profesoara suspectă de infecția cu coronavirusul Wuhan a fost scăpată pe jos de paramedici, chiar în fața ambulanței ce urma să o transporte la Clinica de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.02.2020, 20:03

Vezi și

Profesoara suspectă de infecția cu coronavirusul Wuhan a fost scăpată de pe targă de paramedici, chiar în fața ambulanței ce urma să o transporte la Clinica de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi.

O profesoară româncă sosită de curând din China a dat alarma de posibilă îmbolnăvire cu coronavirus la Suceava.

Femeia a plecat de pe 30 ianuarie din Kunming, China, şi a ajuns pe 1 februarie la Suceava, iar în ziua următoare a început să se simtă rău şi să acuze simptome specifice îmbolnăvirii cu coronavirus.

Chiar în timp ce era transportată în condiții de maximă siguranță către o ambulanță specială, pentru a fi transferată la Iași, un paramedic s-a împiedicat și a scăpat-o pe jos.

Reacția ISU Suceava

ISU Suceava a transmis faptul că pacienta suspectă de coronavirus nu a avut de suferit după incident, iar izoleta de protecție a rămas intactă. De altfel, susțin oficialii ISU, aceasta nici nu a atins pământul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Profesoara suspectă de coronavirus, scăpată de pe targă de paramedicii din Suceava