Antena Meniu Search
x

Profesor de sport la Liceul Jean Monnet acuzat că a profitat de o eleva a rămas cu regretele

O excursie la munte. O aventură cu o elevă. Şi o ploaie de acuzaţii grave au iscat un scandal uriaş în învăţământul românesc. Dan Vişan, profesor de sport la Liceul Jean Monnet, era acuzat că a profitat de eleva lui, minoră.

Vezi și

Două luni a stat în arest preventiv. După ce o elevă l-a acuzat că a profitat de ea, în timpul unei excursii la Predeal.

Profesorul de sport de la liceul Jean Monnet a fost apoi eliberat. Judecat în libertate. Şi. lăsat în libertate. Magistraţii i-au dat doar o pedeapsă cu suspendare. Pentru relaţii sexuale întreţinute cu o minoră.

Chiar dacă a scăpat de puşcărie, nu şi-a reluat viaţa. aşa cum a trăit-o până atunci. Nu s-a mai întors la catedră. Regretele rămân. La fel şi faptele. Are voie acum să se întoarcă în învăţământ, dar nu la liceul Jean Monnet.

Vrea să fie din nou în preajma copiilor, însă sub o altă formă.Până atunci însă mai are de înfruntat ceva. Un singur susţinător a avut. I-a fost mereu alături.

Şi-a pierdut însă prietenii. Colegii. Elevii. Şi. rămâne cu stigmatul cel puţin încă trei ani şi şase luni. În tot acest timp, nu are voie să se apropie nici de fostul loc de muncă. Şi nici de victima lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Profesor de sport la Liceul Jean Monnet acuzat că a profitat de o eleva a rămas cu regretele