Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Profesor din Nehoiu, acuzat că îşi umileşte elevii

E scandal la liceul din Nehoiu, judeţul Buzău. Elevii unei clase a noua se plâng că profesorul lor de matematică i-a pus să scrie întinşi pe podeaua clasei

de Redactia Observator

la 10.12.2015 , 17:04

E scandal la liceul din Nehoiu, judeţul Buzău. Elevii unei clase a noua se plâng că profesorul lor de matematică i-a pus să scrie întinşi pe podeaua clasei. Totul s-a întamplat la sfârşitul lunii trecute când trei dintre tineri au întârziat la oră.

Imaginile cu ei întinşi pe jos au fost surprinse cu telefonul mobil de un coleg. Părinţi au făcut deja reclamaţie la Inspectoratul Şcolar.

Bun găsit. Elevii spun că mai tot timpul profesorul lor le vorbeşte urât. Ultima dată, dascălul i-a pus să stea în picioare şi să scrie pe caietele lipite de perete. Şi nu s-a oprit aici. Când tinerii au obosit din cauza poziţiei incomode, profesorul i-a pus să ia notiţe întinşi pe parchetul din clasă. Pe de altă parte, în fotografii se vede şi că profesorul vorbeşte la telefon în timpul orelor, lucru ce ridică semne de întrebare asupra modului în care îşi face treaba. Incidentul a ajuns şi la urechile inspectorilor şcolari din Buzău care au deschis o anchetă la liceul din Nehoiu. Dacă va fi găsit vinovat, cadrul didactic riscă să fie sancţionat. Poate primi un avertisment scris, sau, mai rău, să îi fie desfăcut contractul de muncă. Până când Inspectoratul Şcolar se va edifica despre ce este vorba, dascălul nu va mai intra la ore, la clasa respectivă. Între timp, părinţii elevilor ameninţă că nu îşi vor mai trimite copiii la cursuri. În plus, au făcut reclamaţie şi la Parchet.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Profesor din Nehoiu, acuzat că îşi umileşte elevii