Antena Meniu Search
x

BACUL 2017, în pericol să fie suspendat! Profesorii din întreaga țară ameninţă cu greva generală, în plin examen naţional

"Cere şi ţi se va da" nu se aplică şi în Educaţie. Legea Salarizării ar putea bloca Bacul. Profesorii ameninţă să intre în grevă de luni şi vor să pună lacătul pe şcoli, în plin examen de Bacalaureat.

Vezi și

"Cere şi ţi se va da" nu se aplică şi în Educaţie. Profesorii ameninţă să intre în grevă de luni şi vor să pună lacătul pe şcoli, în plin examen de Bacalaureat.

Revoltaţi după votul pe legea salarizării, profesorii vor să pună lacăt pe uşile şcolilor. O idee care prindea contur încă de la începutul săptămânii. Grevă spontană însă i-a luat prin surprindere chiar şi pe unii dascăli.

În mai multe şcoli din Capitală, însă, decizia de protest nu a fost foarte mediatizată. Singurul anunţ a fost prin intermediul unui afiş.

Greva anunţată de profesori este total neindicată, avertizează asociaţiile de părinţi. Elevii ar putea pierde admiterea la universităţile din străinătate, în cazul în care cele din ţară ar accepta întârzierea. Elevii nu sunt de acord cu pierderea examenelor.

Federaţia Sindicatelor Libere din Invăţământ a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că suspendarea cursurilor va fi hotărâtă prin intermediul unui referendum, fără să facă referire la ora sau ziua în care va avea loc acţiunea.

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO Rezultatele sesiunii de BACALAUREAT 2017 sunt afişate pe 5 iulie PE SITE-UL NOSTRU şi AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » BACUL 2017, în pericol să fie suspendat! Profesorii din întreaga țară ameninţă cu greva generală, în plin examen naţional