Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Profesorul de sport ramas fara un brat lupta sa fie normal

Viata l-a pus la grea incercare, dar nu si-a pierdut cumpatul. Si nici puterea de a visa. Vorbesc despre profesorul de sport din Bacau, ramas fara un brat in urma unui accident de tren cumplit.

Vezi și

Se intampla in urma cu doi ani. O clipa de neatentie, care era sa-l coste viata. Bratul stang i-a fost retezat de un tren marfar, in timp ce incerca sa traverseze calea ferata. In stare de soc, a reusit sa mearga mai bine de o suta de metri, pana cand a primit ajutor. Un sir de intamplari nefericite a facut ca salvarea sa vina prea tarziu, insa. Medicul de garda de la spitalul din Bacau nu a fost de gasit si nici medicii din Iasi nu s-au incumetat sa il primeasca. Barbatul a ajuns in cele din urma la Bucuresti, dar medicii nu i-au mai putut salva bratul.

Au trecut doi ani, iar Marius si-a recapatat increderea. In locul bratului retezat are acum o mana bionica. Poate face aproape orice face un om normal: sa se imbrace, sa tina telefonul in mana si chiar sa predea sportul, la scoala unde e profesor.

Nu si-a pierdut zambetul. Si nici puterea sa viseze. In fiecare zi, multumeste Cerului pentru ca e inca in viata. Si spera ca intr-o zi isi va putea misca bratul asa cum isi doreste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Profesorul de sport ramas fara un brat lupta sa fie normal