Antena Meniu Search
x

Prognoza METEO pentru miercuri si joi

Miercuri si joi, vremea va fi predominant frumoasa si apropiata de valorile termice normale. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa, iar cerul cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza la munte, iar noaptea in estul tarii, unde izolat vor fi averse slabe si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare ziua in regiunile estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni.

In ceea ce priveste Capitala, vremea va fi frumoasa si normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 14-16 grade.

Joi, in tara, vremea se va mentine apropiata de regimul termic normal, dar va fi usor instabila. In jumatatea de est a tarii vor fi innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse, mai ales dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa pot fi insemnate. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, usor mai scazute in Moldova, iar cele minime intre 11 si 21 de grade.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Prognoza METEO pentru miercuri si joi