Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prognoza METEO pentru zilele urmatoare

Conform Agentiei Nationale de Meteorologie, in zilele urmatoare, in tara, vor aparea fenomene de instabilitate, cu averse si descarcari electrice. In Capitala, vremea se va mentine frumoasa

de Redactia Observator

la 09.07.2013 , 12:50

Miercuri, vremea va fi in general instabila in vestul si sud-vestul tarii, precum si la munte unde, mai ales in cursul zilei, vor fi innorãri temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi posibile caderi de grindina si cantitati de apa izolat mai insemnate. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat, mai ales dupa-amiaza. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 22 de grade pe litoral. Presiunea atmosferica va continua sa scada. In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30 de grade.

Joi apar local, in vestul, centrul si nordul tarii, fenomene de instabilitate, averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile vor fi cuprinse intre 25 si 31 de grade, mai ridicate in partea de sud a tarii.

In ceea ce priveste Capitala, vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Maxima va fi de 30 de grade Celsius.

Articolul continuă după reclamă

Foto: Intact Images

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Prognoza METEO pentru zilele urmatoare