Antena Meniu Search
x

Program Metrorex şi STB de Crăciun 2023. Cum circulă metroul şi autobuzele din Bucureşti în perioada Sărbătorilor

Program STB şi Metrorex de Crăciun 2023. Societatea de Transport Bucureşti anunţă programul special de Crăciun. Toate liniile vor funcţiona conform orarului unei zile de duminică, adică mult mai rar. Compania Metrorex şi-a anunţat şi ea programul special de Crăciun, trenurile vor circula la un interval de 10 minute pe toate magistralele.

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 16:13

Program Metrorex şi STB de Crăciun 2023. Cum circulă metroul şi autobuzele din Bucureşti în perioada Sărbătorilor
Program Metrorex şi STB de Crăciun 2023. Cum circulă metroul şi autobuzele din Bucureşti în perioada Sărbătorilor - Shutterstock

Programul de circulaţie al trenurilor şi al autobuzelor în zilele de 25 decembrie și 26 decembrie 2023, vor avea parte de un program normal exact ca al unei zile de duminică.

Program Metrorex de Crăciun 2023

Programul de Crăciun al metrourilor a fost anunţat zilele trecute de Metrorex. Astfel, în perioada 23 - 26 decembri, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale.

Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon - Dristor 2), Magistrala 2 (Tudor Arghezi - Pipera), Magistrala 3 (Preciziei - Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Straulești) și Magistrala 5 (Eroilor 2 - Valea Ialomiței/Râul Doamnei), circulația trenurilor de metrou se va desfășura la un interval de 10 minute, de la ora 05-23.

Programul STB de Sărbători

STB şi-a anunţat programul de Crăciun.Totodată sâmbătă, 23.12.2023, în zilele de luni/marți, 25.12.2023 – 26.12.2023, toate liniile de transport public ale STB vor funcționa conform programului unei zile de duminică.

Pentru a afla în timp real orele de sosire în stații a mijloacelor de transport public, vă recomandăm să utilizați aplicația gratuită Info Transport București, care este disponibilă în Google Play și App Store, precum și pe site-ul nostru, la acest link: https://info.stbsa.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Program Metrorex şi STB de Crăciun 2023. Cum circulă metroul şi autobuzele din Bucureşti în perioada Sărbătorilor