Antena Meniu Search
x

Protest la Protecția Copilului! Din cauză că nu şi-au mai primit salariile de două luni, oamenii au intrat în GREVĂ

Angajaţii de la Protecţia Copilului Vaslui au ajuns la limita răbdării! Din cauză că nu şi-au mai primit salariile de două luni, oamenii au intrat în grevă.

Vezi și

Angajaţii de la Protecţia Copilului Vaslui au ajuns la limita răbdării! Din cauză că nu şi-au mai primit salariile de două luni, oamenii au intrat în grevă. Au primit un nou set de promisiuni, dar au anunţat că, dacă nici săptămâna viitoare nu-şi primesc banii, intră în grevă generală.

S-a căutat o soluţie, care nu a fost foarte uşor de găsit.

Banii ar urma să vină din bugetul de stat, din cel local nu este de unde. Iar pentru joi este planificată o şedinţă pentru împărţirea lor. Oamenii însă nu s-au lăsat prea uşor înduplecaţi.

Într-o întâlnire la Piatra Neamţ, cu ministrul dezvoltării preşedintele consiliului judeţean spune că a primit aceste asigurări. Nici el însă nu pare foarte încrezător.

"Noi am fost înţelegători. Am înţeles, ni s-au făcut promisiuni. Am aşteptat, ne-am împrumutat, nu putem promite celor de la care împrumutăm care este momentul în care le returnăm acele sume de bani", se plâng angajații.

Solicitarea a fost făcută pentru 23 de milioane de lei, bani necesari până la sfârşitul anului.

Oamenii spun că, dacă nici joi nu va fi rezolvată problema lor, vor face grevă generală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Protest la Protecția Copilului! Din cauză că nu şi-au mai primit salariile de două luni, oamenii au intrat în GREVĂ