Antena Meniu Search
x

Protestatarii, jigniți de un lider PSD. I-a numit pe cei din stradă, "răgălii"!

În zilele de protest, războiul declaraţiilor nu s-a purtat doar pe scena politică. Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, i-a numit pe cei din stradă, "răgălii". Politicianul spune despre sine că face parte din "aripa talibană" a PSD.

Vezi și

În zilele de protest, războiul declaraţiilor nu s-a purtat doar pe scena politică. Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, i-a numit pe cei din stradă, "răgălii". Politicianul spune despre sine că face parte din "aripa talibană" a PSD.

Românii care ies în stradă ca să-şi strige nemulţumirea, cum sunt şi aceşti vasluieni, nu îl interesează pe liderul PSD Vaslui. 

„Spre deosebire de preşedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare.", a spus acesta.

Declaraţiile i-au înfuriat pe oameni.  

Pe acelaşi subiect

Buzatu ţine frâiele judeţului Vaslui, prin diverse funcţii, de 25 de ani. Din 2012 este preşedintele Consiliului Judeţean. Jignirile lui au stârnit reacţii şi în mediul online. O învăţătoare din Vaslui i-a transmis un mesaj care a devenit viral pe Facebook. 

"Da, copiii mei fac parte din "răgăliile" care au ieşit în piaţă. I-a cresut cu greu o mamă învăţătoare, disperată că nu mai avea de unde să facă rost de bani, în timpul când dvs şi alţii ca dvs nu dădeaţi doi bani pe învăţământ şi eraţi la guvernare... Şi încă mai sunteţi... Îmbătrâniţi în funcţie politică şi dispreţuiţi de cei care nu gândesc ca dvs. Nu-mi faceţi copiii "răgălii", chiar indirect, că nu ştiţi şi nu vreau să cunoaşteţi puterea unei mame!", i-a transmis, printre altele, Angelica Manole, care predă la Şcoala "Constantin Parfene" din Vaslui. 

Şi un alt membru PSD, de data aceasta consilier al primarului Sectorului 1, i-ar fi insultat pe manifestanţii din piaţă.  

SURSA: Eugen Berceanu, FACEBOOK>

"Se scandează-n piață: <<Nu stați la căldură / Și pe voi vă fură!>> Le răspund și eu: <<Ba stăm la căldură / Și ne doare-n... !>> De voi, mitingăilor!"

Eugen Berceanu a şters imediat postarea jignitoare, nu înainte însă ca internauţii să realizeze câteva capturi pe care le-au distribuit în număr mare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Protestatarii, jigniți de un lider PSD. I-a numit pe cei din stradă, "răgălii"!