Antena Meniu Search
x

Pui de pisică împușcat și operat

Un pui de pisică a confirmat mitul felinelor cu multe vieţi. A supravieţuit după ce a fost împuşcat în cap de la mică distanţă.

Vezi și

 Un pui de pisică a confirmat mitul felinelor cu multe vieţi. A supravieţuit după ce a fost împuşcat în cap de la mică distanţă de un individ şi apoi a avut norocul să fie salvat de un tânăr care l-a auzit mieunând.

A auzit un mieunat. A fost momentul care a făcut diferenţa între viaţă şi moarte pentru puiul de pisică în vârstă de doar o lună. Tânărul l-a luat imediat în braţe şi s-a oprit cu el într-un cabinet veterinar.

Rănită, speriată şi înfrigurată, pisica abia s-a lăsat atinsă de medici şi asistente care încercau să-i salveze viaţa. Imediat după ce a rănit-o, făptaşul s-a făcut nevăzut. Medicii au depus, deja, plângere la poliţie şi speră ca vinovatul să fie prins şi pedepsit. Riscă până la un an de închisoare.

Puiul de pisică este acum în afara oricărui oericol, dar va avea nevoie de zile bune de îngrijiri de specialitate. Medicii speră să-i găsească, între timp, şi un stăpân care să-l ocrotească de acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pui de pisică împușcat și operat