Antena Meniu Search
x

Punguţa de rafie cu găini electorale

Punguţa cu doi bani s-a schimbat. E sacul de rafie cu găini electorale. Autorii de basme ar păli dacă ar vedea ce s-a ales de găina cu ouăle de aur. Câteva pene, ca semn de aducere aminte

Vezi și

Punguţa cu doi bani s-a schimbat. E sacul de rafie cu găini electorale. Autorii de basme ar păli dacă ar vedea ce s-a ales de găina cu ouăle de aur. Câteva pene, ca semn de aducere aminte

Şi, autorul poveştii care rămâne necunoscut. Poliţiştii nu i-au identificat pe autorii atacului cu înaripate de ieri de la ACL. Există însă, imaginile de pe camerele de supraveghere. Şi corpurile delicte. Găinile, adică. Criminaliştii n-au găsit făptaşii. Şi nici oulele de aur. De punga cu doi bani, nici vorbă.

Dar nu despre cocoşi e vorba în povestea noastră. Basmul s-a schimbat. Azi vorbim despre găini.

De fermă sau nu, găinile politice au ajuns în centrul Metropolei. În curtea Alianţei Creştin Liberale. S-au luptat pentru supravieţuire, după ce au fost îndesate în saci de rafie. Câte 20 în fiecare sac. La destinaţie au ajuns vii doar 30 de găini, din 80. Semn că drumul a fost unul lung, iar făptaşii au încălcat toate normele sanitar - veterinare impuse pentru transportarea lor.

Iar cine le-a aruncat în ograda politicii este acum căutat de poliţie. Deşi plângerea a fost depusă de membrii Alianţei Creştin Liberale, poliţiştii nu au reuşit să găsească autorul basmului, Punguţa de rafie cu găini. Camerele de supraveghere i-ar putea elucida. Autorul basmului nu s-a gândit la asta.

Odată identificaţi, făptaşii ar putea fi acuzaţi doar de tulburarea liniştii publice. Adică, ar putea scăpa doar cu o amendă. Aruncarea găinilor peste gard nu este o faptă penală, spun poliţiştii. Criminaliştii au intrat şi ei pe firul poveştii. Au trecut azi pe la sediul Direcţiei Sanitar Veterinare din Capitală, unde se află găinile electorale. Au plecat şi cu câteva probe, după ce le-au eliberat pe găini de mesajele politice. Că ouă de aur nu aveau. Înainte de a încăleca pe şa, povestitorul mai spune că basmul cu găinile electorale ar putea costa 10 mii de lei. Drepturile de autor ar putea intra în buzunarele Autorităţii sanitar veterinare, dacă cei care au aruncat înaripatele ar putea fi prinşi după ce şi-au luat zborul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Punguţa de rafie cu găini electorale