Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Putem să prevenim bătrânețea: experți naționali și internaționali în longevitate, reuniți la Longevity Expo Forum Fest

Lideri de opinie, experți și pasionați din diverse domenii, precum biotehnologie, nutriție, fitness și sănătate integrativă, și-au dat întâlnire în cadrul Longevity Expo Forum Fest, cel mai important eveniment dedicat sănătății și longevității din România.

de Redactia Observator

la 22.10.2024 , 16:03

Longevity expo Longevity expo

Aceștia au împărtășit cele mai noi descoperiri și practici în domeniul îmbunătățirii calității vieții și prelungirii acesteia. În cadrul evenimentului, Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a prezentat rezultatele proiectului de cercetare „Harta Longevității în România”, un studiu amplu care oferă o imagine detaliată asupra zonelor din țară unde speranța de viață este semnificativ mai mare și a factorilor ce contribuie la acest fenomen.

Lăcrămioara Frăsineanu, reprezentantă a Senatului Științific, a subliniat importanța prevenirii procesului de îmbătrânire prin alegeri sănătoase și intervenții timpurii, declarând:

Bătrânețea nu se tratează, dar putem să prevenim apariția ei. Printr-un stil de viață echilibrat, acces la soluții inovatoare și educație constantă, putem amâna semnificativ efectele îmbătrânirii și să ne bucurăm de o viață activă și sănătoasă pentru cât mai mult timp.”

Articolul continuă după reclamă

Evenimentul continuă și mâine, 23 octombrie, oferind participanților oportunitatea de a descoperi noi modalități de a-și optimiza sănătatea și stilul de viață, prin sesiuni interactive și prezentări susținute de experți de renume din întreaga lume.

Vizitatorii sunt invitați să participe la „Tombola Longevității”, unde pot câștiga două premii speciale, constând în resurse inovatoare pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Longevity Expo Forum Fest are loc la Club Kong Herăstrău, în perioada 22-23 octombrie, între orele 9:00 și 18:00. Acest forum reprezintă o platformă unică de dialog și schimb de idei între experți în domeniul sănătății și publicul larg, reunind cele mai noi tehnologii, cercetări și soluții dedicate unei vieți mai lungi și mai sănătoase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Ştiri sociale » Putem să prevenim bătrânețea: experți naționali și internaționali în longevitate, reuniți la Longevity Expo Forum Fest