Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre a fost eliberat sub control judiciar

Radu Mazăre respiră, din nou, aerul libertăţii. Magistraţii au dispus eliberarea sub control judiciar a primarului Constanţei, dar şi a omului de afaceri Avraham Morgenstern.

Vezi și

 Imediat ce a părăsit sediul Direcţiei de Cercetări Penale, Radu Mazăre a plecat acasă. Era obosit după o noapte de detenţie, despre care spune că a fost foarte grea.

Edilul a mai declarat că se consideră o victimă a procurorilor DNA şi că va pune în discuţia partidului faptul că procurorii care nu îşi întemeiază suficient de bine cazurile nu sunt trasi la raspundere.

Cele 24 de ore petrecute în arest l-au slăbit pe Radu Mazăre, dar cu siguranţă nu l-au doborât. Edilul de la malul mării a avut prezenţa de spirit să facă şi câteva glume, în stilul caracteristic, imediat ce a păşit în libertate.Condiţiile de cazare l-au cam supărat. E şi normal. Celula din arest nu se compară deloc cu hotelurile luxoase cu care este obişnuit din deplasările lui.

Mazăre a precizat că procurorul care a dispus arestarea sa este acelaşi care a dispus şi arestarea lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, şi susţine că nu există nici un denunţ în acest dosar. Mai mult, edilul a spus că fratele lui, Alexandru, nu are nicio implicare în acest caz.

Acolo va merge şi el, din nou, la primele ore ale dimineţii. Vreau să le mulţumească personal tuturor oamenilor care l-au susţinut. Sute de constănţeni s-au adunat în curtea complexului de locuinţe "Henri Coandă" imediat ce au aflat că primarul lor a fost eliberat.

Radu Mazăre a fost eliberat sub control judiciar. În aceeaşi situaţie se află şi omul de afaceri Avraham Morgenstern. Radu Mazăre a intrat în politică în 2003. Din 2000, e "guvernatorul" oraşului Constanţa! De la primul mandat, edilul şi-a afişat pasiunile. Într-o conferinţă de presă, s-a oprit pentru câteva clipe, să scoată o ţigară.

Anii au trecut, iar pasiunile primarului au devenit tot mai excentrice! Are aproape două hectare cumpărate pe o insula din Oceanul Indian. Însă averea lui, e mult mai generoasă!

Are şi un apartament de aproape 185 de metri pătraţi, în Capitală, o şalupă, aproape 300.000 de euro în conturi, acţiuni la mai multe firme şi mai are de recuperat 600 de mii de euro daţi cu împrumut. După percheziţiile de ieri în casele sale, au apărut informaţii că ANI deja îi verifică averea. Nu ar fi prima dată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Radu Mazăre a fost eliberat sub control judiciar