Antena Meniu Search
x

Ramona voia afecţiune dar a ales moartea

Ramona, fata de 14 ani din Vrancea care s-a sinucis în drum spre şcoală, suferea din dragoste. Colegii ei cred că o iubire neîmpărtăşită a împins-o spre moarte

Vezi și

Ramona, fata de 14 ani din Vrancea care s-a sinucis în drum spre şcoală, suferea din dragoste. Colegii ei cred că o iubire neîmpărtăşită a împins-o spre moarte

Ramona mai avea, însă, o suferinţă - părinţii ei nu-i ofereau toată atenţia şi toată afecţiunea pe care ea şi le dorea. Fata a mai plecat de acasă, de două ori, iar când s-a întors le-a cerut iertare tuturor. Părinţii au dus-o la psiholog dar nimeni n-a ştiut că în sufletul Ramonei se duce o luptă pe viaţă şi pe moarte. 

Ramona părea un copil vesel. Fericit. Împlinit. În ochii părinţilor ei, fata avea un comportament normal. Ramona se simţea abandonată. Şi a scris asta şi într-unul dintre cele două bilete de adio pe care le-a lăsat părinţilor.

Adolescenta ar fi găsit mai multă afecţiune în braţele unui băiat de liceu. Pentru el, Ramona a plecat de acasă de două ori.

După ce s-a întors acasă, părinţii au dus-o la psiholog. Medicii credeau că Ramona e pe drumul cel bun.

Ieri, însă, ceva s-a întâmplat. Ramona s-a sinucis în drum spre şcoală. S-a retras în curtea unei case părăsite de lângă primăria din Păuleşti. Adolescenta şi-a pregătit pas cu pas moartea. Şi-a organizat şi înmormântarea, punct cu punct.

Adevăratul motiv pentru care fata şi-a luat viaţa nu-l va şti nimeni, niciodată. Aşa cum a scris ea însăşi, în biletul de adio. Ramona va fi înmormântată sâmbătă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ramona voia afecţiune dar a ales moartea