Antena Meniu Search
x

Range Rover furat din parcarea hotelului, la Deva. Recompensă de mii de euro pentru cine îl aduce înapoi

Un Range Rover a fost furat din parcarea hotelului, la Deva. Proprietarul oferă recompensă de mii de euro pentru cine îl aduce înapoi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.05.2020, 07:53

  • Proprietarul a sesizat abia după mai multe zile dispariția mașinii.
  • Bolidul era parcat de mai multă vreme în fața hotelului.

Un SUV de lux a fost furat din fața hotelului Deva, din Deva, iar proprietarul a observat abia după câteva zile dispariția mașinii. Range Roverul era parcat de mai multă vreme în fața hotelului și abia vineri a fost descoperită dispariția lui.

"Mi s-a furat mașina din fata hotelului Deva, din localitatea Deva. Ofer recompensă celui ce îmi dă informații sau o aduce înapoi. Mașina e lovită pe toată partea dreapta, interior crem - se vede în poze. Cauciucuri Goodyear, pe 20, profil iarnă. Recompensa e cu 4 zerouri. Mașina s-a furat de vreo 5-10 zile.", scrie proprietarul, pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția a fost și ea anunțată și îi caută pe hoți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Range Rover furat din parcarea hotelului, la Deva. Recompensă de mii de euro pentru cine îl aduce înapoi