Antena Meniu Search
x

Război pe averea lui Cristi Borcea

Pe patul de spital, Cristian Borcea are acum şi bătăi de cap, nu doar probleme cu inima. Şi asta pentu că deşi Borcea şi-a donat toată averea primului băiat al lui şi al Alinei, actul ar putea fi atacat în instanţă de ceilalţi moştenitori.

Vezi și

 Pe patul de spital, Cristian Borcea are acum şi bătăi de cap, nu doar probleme cu inima. Şi asta pentu că deşi Borcea şi-a donat toată averea primului băiat al lui şi al Alinei, actul ar putea fi atacat în instanţă de ceilalţi moştenitori. Borcea are 7 copii cu 4 femei şi a ajuns subiect de bancuri pe internet. I-a interzis însă naşul Gigi Becali să mai vorbească despre el.

Acum, Cristi Borcea are emoţii pentru a şaptea oară. Milionarul nu e deloc un bărbat liber, iar Valentina Pelinel, mama celui de-al şaptelea copil, nu îi este soţie.

Alina, doamna Borcea în acte, şi Valentina fac scandal, iar Borcea este în spital. În plus, avocata care i-a dăruit milionarului o fată continuă judecata pentru pensia alimentară.

De fapt, Cristi Borcea nu i-ar fi plătit avocatei niciodată 1500 de euro pe lună cât a stabilit instanţa. În schimb, i-ar fi făcut cândva un cadou pentru fata lor. Un apartament evaluat la 270 de mii de euro.

Celor trei copii ai Mihaelei, Borcea le plăteşte lunar 10 mii de euro. Milionarul are 7 copii cu 4 femei. Cu două dintre ele, cu Mihaela şi Alina, Borcea s-a şi însurat. Şi tot lor le-a lăsat şi banii.

Mihaela a rămas după divorţ, în 2011, cu jumătate din averea estimată la 120 de milioane de euro. Cealaltă jumătate, Borcea i-a donat-o fiului pe care-l are cu Alina. Născut peste ocean, băiatul e cetăţean american, iar fiscul n-ar avea cum să intervină. Ar putea interveni însă ceilalţi copii ai lui Borcea.

Dar dacă avocata îl poartă prin tribunale pentru pensia alimentară, Valentina Pelinel nu ar avea nicio pretenţie. A spus-o Gigi Becali. De astăzi, însă naşul nu mai vorbeşte despre fin.

În 17 ani petrecuţi în fotbal, Borcea a făcut zeci de milioane de euro. Din transferuri de fotbalişti, care i-au adus şi condamnarea. Dar şi din alte afaceri. Afaceri pe care le-a împărţit cu Mihaela, după divorţ.

De aqua parcul din Crângaşi şi de ştrandul din Drumul Taberei, fosta şi actuala doamnă Borcea se ocupă împreună. Şi au scos bani frumoşi chiar şi iarna, din organizări de evenim

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Război pe averea lui Cristi Borcea