Antena Meniu Search
x

După o viaţă petrecută într-un scaun cu rotile, Răzvan Iordache a strâns banii necesari pentru operația din Thailanda!

De 22 de ani trăieşte într-un scaun cu rotile şi s-a rugat neîncetat ca Dumnezeu să facă o minune! A făcut-o, iar astăzi Răzvan Iordache a plecat în Thailanda, să suporte operaţia care-l va ajuta să meargă din nou. Tânărul din Câmpina a cărui poveste a sensibilizat o ţară întreagă a strâns, în urma unei campanii intense, cei 100.000 de euro necesari intervenţii chirurgicale.

Vezi și

De 22 de ani trăieşte într-un scaun cu rotile şi s-a rugat neîncetat ca Dumnezeu să facă o minune! A făcut-o, iar astăzi Răzvan Iordache a plecat în Thailanda, să suporte operaţia care-l va ajuta să meargă din nou. Tânărul din Câmpina a cărui poveste a sensibilizat o ţară întreagă a strâns, în urma unei campanii intense, cei 100.000 de euro necesari intervenţii chirurgicale.

Una inovatoare, pentru că medicii îi vor implanta în coloană un dispozitiv electronic de stimulare, cu ajutorul căruia va putea merge din nou.

În urmă cu câteva luni, Răzvan şi familia lui îndrăzneau să viseze că vor strânge 100.000 de euro, bani cu care să fie operat în Thailanda. Îşi imaginau că apoi viaţa lui se va transforma spectaculos.

Printr-o campanie emoţionantă şi cu ajutorul oamenilor buni, suma a fost strânsă în timp record. Astăzi Răzvan Iordache zboară spre clinica unde va fi operat sâmbătă.

"Este emoţionant. Este total emoţionant, este ziua cea mare a vieţii mele şi ziua cea mare a fiului meu. Sâmbătă la ora opt va intra în operaţie şi va ieşi la 15, este ziua când se va naşte din nou", spune, plină de speranţă Camelia Iordache, mama lui Răzvan.

Operaţia lui Răzvan este una dificilă, va fi provocarea cea mare. I se va implanta în coloană un dispozitiv de stimulare epidurală, apoi vor urma 40 de zile de recuperare şi tratament. Emoţiile sunt uriaşe!

"Mulţumesc lui Dumnezeu, a făcut un miracol prin oameni pentru mine. A fost un şoc plăcut, un lucru extraordinar, o surpriză. Nu mă aşteptam să strângem banii atât de repede, pe toţi şi la timp", spune Răzvan Iordache.

"Fără voi toţi, care ne-aţi ajutat, fără toată lumea care a rezonat cu cazul nostru şi cu situaţia noastră nu s-ar fi putut realiza acest lucru niciodată. Sper din toată inima să fiu o mamă fericită, nu că nu aş fi şi acum. Copilul meu este, indiferent că e în picioare sau în scaun cu rotile copilul meu, doar că îmi doresc să meargă din nou", continuă, în lacrimi mama lui Răzvan.

Pentru luptători, miracolele există.

"După 20 de ani a sosit clipa mult aşteptată, ne dă putere şi încredere că va fi o călătorie cu mare succes în Thailanda. Sperăm prima dată să pot să mişc picioarele, după să capăt forţă musculară şi să pot face câţiva paşi pe care vreau să-i dedic tuturor oamenilor, fiecărei persoane care m-a ajutat în această campanie, care au donat pentru mine", sunt gândurile pline de speranţă ale lui Răzvan. 

Răzvan şi familia lui au trăit situaţii limită, au călătorit mult pentru nenumărate operaţii în străinătate, dar pregătirea pentru Thailanda a fost însoţită de speranţa supremă. 

Jessica, soţia lui Răzvan, luptă alături de el. S-au cunoscut când el era în cărucior, l-a iubit din prima clipă şi trăieşte alături de el această încercare.

"Visul devine realitate. Răzvan va merge din nou dacă va avea rezultate bune. Va sta în picioare, va face pas cu pas, fără ajutor. Va merge la bucătărie, la baie, va face tot ce vrea', spune Jessica, soţia lui Răzvan.

După cele 40 de zile în Thailanda, Răzvan va face recuperare intensă în România. În câteva luni, ar putea face paşi singur, însă are nevoie de sprijin financiar pentru orele de exerciţii.

"Ca şi costuri probabil că în România ar costa aproximativ 7, 8 mii de dolari sau de euro pentru primele 6, 7 luni de zile pentru că sunt 4, 5 ore de exerciţii, proceduri diferite, care se efectuează în centre diferite pentru că nu găsim aceste proceduri într-un singur spital. Oricine ar dori să mă mai ajute ar putea să intre pe site-ul meu www.vreausamergdinnou.ro şi acolo pot găsi detaliile pentru a mă ajuta prin donaţii", spune Răzvan.

Răzvan ştie care va fi primul drum pe care-l va face când va merge pe picioarele lui.

"Primul lucru mi-aş dori să merg la biserică să-i mulţumesc lui Dumnezeu", încheie acesta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » După o viaţă petrecută într-un scaun cu rotile, Răzvan Iordache a strâns banii necesari pentru operația din Thailanda!