Antena Meniu Search
x

Reacţia Blue Air, după ce o femeie de etnie romă a înjurat o însoţitoare de zbor într-o cursă a companiei spre Italia: "Pasagera a fost debarcată!" (Video)

Blue Air reacţionează după ce o cursă aeriană a companiei a avut o întârziere de cel puţin o oră, în urma unui scandal declanşat la bord înainte de decolare.

Blue Air reacţionează după ce o cursă aeriană a companiei, care trebuia să ajungă în Italia, a avut o întârziere de cel puţin o oră, în urma unui scandal declanşat la bord înainte de decolare.

"Ca urmare a informațiilor apărute în presă în ultimele ore, cu un clip video filmat la bordul unei aeronave Blue Air, compania noastră vine cu următoarele precizări:

Înregistrarea video nu a fost realizată acum şi datează dinainte de luna noiembrie 2017. La momentul respectiv, comandatul aeronavei a decis anularea decolării, iar poliția a fost chemată la bord. Dorim să reamintim, pe această cale, faptul că, la bordul aeronavelor, pasagerii sunt împuterniciți de drepturi, însă, au și responsabilități. Iar încălcarea regulilor va conduce, de fiecare dată, la aplicarea sancțiunilor în vigoare. 

Pe acelaşi subiect

Pasagera, care a avut același comportament și față de alți pasageri, a fost debarcată. Siguranța și confortul tuturor pasagerilor noștri sunt foarte importante pentru compania noastră și ne vom asigura, întotdeauna, ca la bordul aeronavelor noastre acestea să fie respectate", a transmis compania aeriană.

Reamintim că pe Facebook a fost publicată o înregistrare care arată cum o pasageră de etnie romă se ceartă cu însoţitoarea de bord şi o înjură.

Femeia a insistat că vrea să ajungă la toaletă, însoţitoarea de bord nu i-a permis şi a rugat-o să se aşeze pe scaun pentru că pilotul începuse procedura de decolare.

Asta a declanşat scandalul în avion. Comandantul aeronavei a oprit decolarea şi a chemat poliţia. Cursa a avut a întârziere de cel puţin o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Reacţia Blue Air, după ce o femeie de etnie romă a înjurat o însoţitoare de zbor într-o cursă a companiei spre Italia: "Pasagera a fost debarcată!" (Video)