Antena Meniu Search
x

Imagini scandaloase într-un avion plin cu români! O pasageră de etnie romă înjură o însoţitoare de zbor: "Taci, româncă spurcată!" (Video)

Imagini scandaloase suprinse într-un avion plin cu români, într-o cursă spre Italia.

Imagini scandaloase suprinse într-un avion plin cu români, într-o cursă spre Italia.

Înregistrarea a fost postată pe Facebook în urmă cu puţin timp şi surprinde momentul în care o femeie de etnie romă înjură o însoţitoare de zbor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia era supărată şi a insistat că vrea să ajungă la toaletă. Însoţitoarea de bord de pe aeronava Blue Air nu i-a permis şi a rugat-o să se aşeze pe scaun pentru că pilotul începuse procedura de decolare.

Ceea ce a declanşat scandalul şi înjurăturile.

Comandantul aeronavei a oprit decolarea şi a chemat poliţia. Femeia ar putea plăti despăgubiri dacă ceilalţi pasageri vor depune plângere pentru faptul că zborul a întârziat aproape o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Imagini scandaloase într-un avion plin cu români! O pasageră de etnie romă înjură o însoţitoare de zbor: "Taci, româncă spurcată!" (Video)