Antena Meniu Search
x

REACȚIE virulentă după numirea lui Lucescu la naționala Turciei: Toţi antrenorii turci să se ducă să se arunce de pe Podul Martirilor

Fostul internaţional şi antrenor Ridvan Dilmen, în prezent editorialist la Fotomac, a criticat numirea lui Mircea Lucescu la conducerea tehnică a naţionalei Turciei, el spunând că "toţi antrenorii turci ar trebuie să se ducă să se arunce de pe Podul Martirilor de la 15 iulie".

Fostul internaţional şi antrenor Ridvan Dilmen, în prezent editorialist la Fotomac, a criticat numirea lui Mircea Lucescu la conducerea tehnică a naţionalei Turciei, el spunând că "toţi antrenorii turci ar trebuie să se ducă să se arunce de pe Podul Martirilor de la 15 iulie".

"Este interesant. Pentru mine toţi oamenii sunt egali, iar Lucescu este un antrenor valoros, succesele lui sunt evidente. Venirea lui Lucescu la echipa naţională este ceva normal. Dar dacă ne gândim din punct de vedere al fotbalului turc, toţi antrenorii turci să se ducă să se arunce de pe Podul Martirilor de la 15 iulie (n.r. - Podul Bosfor, redenumit după tentativa de lovitură de stat de anul trecut, din Turcia)", a declarat Ridvan Dilmen, potrivit news.ro.

El a continuat: "Dacă într-o ţară cu o populaţie de 81 de milioane de oameni, cu un fotbal de nivel mondial din punct de vedere financiar, de 13-14 ani la cluburi nu se gândeşte nimeni la alt antrenor decât Lucescu şi astăzi este adus la conducerea echipei naţionale Lucescu... Repet, Mircea Lucescu este un antrenor valoros şi mă rog pentru ca el să aibă rezultatele dorite. Dar astăzi este sfârşitul fotbalului turc, ca federaţie şi antrenori. Sau îngheţarea".

Ridvan Dilmen a precizat că federaţia turcă trebuia să facă în urmă cu câteva zile anunţul legat de Lucescu, astfel încât să nu apară negocierile "de faţadă" cu Şenol Guneş şi ca preşedintele clubului Galatasaray, Dursun Ozbek, să nu fi făcut degeaba o deplasare lungă pentru a discuta cu românul în condiţiile în care nu avea şanse să obţină serviciile acestuia. "Ce avea dacă spuneau acum câteva zile de Mircea Lucescu? Păcat, s-a dus Dursun Ozbek, ditamai preşedintele clubului Galatasaray... vorbeşti cu Şenol Guneş, Lucescu refuză ditamai Galatasarayul. Oricum Lucescu era deja antrenorul naţionalei. Păcat de preşedintele clubului Galatasaray. A făcut degeaba un drum dus-întors de cinci ore. Aţi discutat de faţadă cu Şenol Guneş", a adăugat el.

Dilmen a jucat pentru naţionala Turciei în perioada 1984-1992, în 29 de meciuri, şi a marcat cinci goluri. El a antrenat echipa Fenerbahce în 2000.

Tehnicianul Mircea Lucescu este noul selecţioner al Turciei, el urmând să semneze un contract pe doi ani, cu opţiune pentru încă unul. Lucescu va fi prezentat oficial vineri, a anunţat Federaţia Turcă de Fotbal (TFF).

Presa turcă notează că salariul românului va fi de 2,5 milioane de euro pe an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » REACȚIE virulentă după numirea lui Lucescu la naționala Turciei: Toţi antrenorii turci să se ducă să se arunce de pe Podul Martirilor