Antena Meniu Search
x

Recomandări practice pentru alegerea inelelor din argint destinate bărbaţilor

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți bărbați au deprins obiceiul de a purta lanțuri, brățări, inele sau alte accesorii din argint. Fiind vorba de un metal prețios, ar trebui să știi ce fel de bijuterii să alegi, mai ales dacă te afli în căutarea cadoului perfect.

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 17:21

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți bărbați au deprins obiceiul de a purta lanțuri, brățări, inele sau alte accesorii din argint. Fiind vorba de un metal prețios, ar trebui să știi ce fel de bijuterii să alegi, mai ales dacă te afli în căutarea cadoului perfect.

În ceea ce privește inelele de argint, acestea sunt disponibile în diverse forme și cu modele diferite, reprezentând idei avantajoase de cadouri pentru cei dragi. Din acest motiv, este important să știi cum poți face alegerea potrivită, care să surprindă cu adevărat persoanele cărora vrei să le faci o surpriză plăcută.

Argintul 925, alegerea potrivită pentru bijuterii

Probabil că ai mai auzit până acum de argintul 925, însă nu ți-ai dat seama la ce se referă mai exact această expresie. De obicei, argintul pur este prea moale pentru a fi folosit la realizarea bijuteriilor, motiv pentru care bijutierii combină argintul cu alte metale, menite să îi sporească rezistența.

În timp, aliajul 925 a devenit un standard international, fiind bazată pe un amestec obținut din 92,5% argint și 7,5% cupru. Acest tip de argint este cunoscut și sub denumirea de Argint Sterling, iar numărul 925 face referire la procentul de argint pur, folosit în compoziția bijuteriei respective.

Inele din argint de tip verighetă pentru bărbați

Ideea de verighetă a apărut în urmă cu 5000 de ani, în Egiptul Antic, iar pe atunci, aceste accesorii erau considerate „inele ale iubirii”. În acea perioadă, verighetele erau confecționate din țesături, os sau piele și reprezentau dragostea veșnică. Astăzi, verighetele sunt realizate din aur sau argint și au diverse modele.

Unii bărbați optează pentru verighete gravate cu diverse mesaje, în timp ce alții preferă o verighetă simplă și confortabilă. Un model interesant de inel este verigheta antistress, care se rotește. Un asemenea inel din argint este simplu și elegant, fiind lucrat manual de cei mai iscusiți bijutieri din Thailanda.

Inel din argint de tip amuletă

Inelul din argint de tip amuletă poate fi cadoul perfect pentru un bărbat cu o personalitate puternică. Dacă nu știi spre ce model să te îndrepți, îți recomandăm inelul cu simbol Om, lucrat manual de bijutierii din Nepal. Sunetul „Om” reprezintă o silabă sacră în religia budistă, iar în același timp, acesta este și un simbol vizual al hinduismului. Un astfel de inel, de tip amuletă, este realizat într-un stil original, simbolurile sale fiind construite într-o manieră 3D.

Inele din argint de inspirație tuaregă

Dacă te afli în căutarea unui inel din argint, poți opta și pentru unul de inspirație tuaregă. Modelul de inel Ridha este lucrat manual de artizanii bijutieri din Niger și este confecționat din argint 925 și lemn de abanos.

Construcția unui astfel de inel este una complexă, având o formă piramidală. Astfel, în partea de sus, inelul Ridha are mai multe straturi din lemn de abanos, cu inserții subțiri din argint, care sunt intercalate printre straturile de lemn. Acest inel este gravat cu diverse simboluri tuarege, având mai multe triunghiuri în părțile laterale și un romb în centru.

Așadar, dacă te afli în căutarea unor modele de inele din argint 925 pentru bărbați, poți alege produsul potrivit online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Recomandări practice pentru alegerea inelelor din argint destinate bărbaţilor