Antena Meniu Search
x

Tania, un exemplar din rasa Huţul, dispărută fără urmă. Proprietare oferă recompensă celor care îi ajută să o găsească

S-a dat alarma în judeţul Vâlcea şi e mobilizare generală pe Facebook de două săptămâni, după ce o iapă din rasa Huţul a dispărut fără urmă.

Vezi și

S-a dat alarma în judeţul Vâlcea şi e mobilizare generală pe Facebook de două săptămâni, după ce o iapă din rasa Huţul a dispărut fără urmă dintr-o fermă aflată în oraşul Brezoi! Proprietarii sunt dispuşi să dea 10 mii de lei pentru ca draga lor Tania să revină în familie.

Iapa din imagini, un exemplar nobil din rasa Huţul, a dispărut fără urmă în noaptea de 27 spre 28 ianuarie. 

Şi de atunci, este iureş mare în localitate.

Oamenii i-au făcut Taniei o pagină de Facebook şi i-au distribuit pozele peste tot. Sunt convinşi că iapa a încăput pe mâna hoţilor din satele vecine.

În aceeaşi noapte, dintr-o localitate vecină, ar mai fi dispărut un cal. Aşa că proprietarii au recurs la ultima soluţie: să ofere o recompensă de 10 mii de lei celui care le-o aduce înapoi pe Tania.

Cei care pot oferi detalii despre Tania sunt rugaţi să sune la Politia Oraşului Brezoi sau la numărul de urgenţă 112. De asemenea, aceştia pot contacta proprietarii pe pagina de Facebook "S-o găsim pe Tania!". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tania, un exemplar din rasa Huţul, dispărută fără urmă. Proprietare oferă recompensă celor care îi ajută să o găsească