Antena Meniu Search
x

Tinerii care săptămâna trecută au aruncat cu benzină pe poliţiştii de frontieră, în Maramureş, acuză că au fost bătuţi la rândul lor de agenţi

În localitatea maramureşeană Repedea, legea o fac poliţiştii de frontieră! Cel puţin asta susţin trei tineri, care spun că agenţii au intrat peste ei în curte.

Vezi și

În localitatea maramureşeană Repedea, legea o fac poliţiştii de frontieră! Cel puţin asta susţin trei tineri, care spun că agenţii au intrat peste ei în curte, fără mandat, i-au ameninţat cu pistolul şi i-au bătut crunt. Totul pentru că s-ar ocupa de contrabandă cu ţigări. Ceea ce nu este adevărat, susţin tinerii. Localnicii, însă, sunt panicaţi după ce au fost martorii scenelor de violenţă.

Poliţiştii ar fi intrat pe proprietate privată, fără mandat şi fără dovezi clare că tinerii vizaţi ar fi contrabandişti. 

A început un scandal crunt, cu bătai şi ameninţări. Cei trei tineri au fost încătuşaţi şi duşi la Poliţia de Frontieră. Cei trei fraţi ar fi fost chinuiţi ore bune, spun vecinii.

Doi dintre cei trei tineri suspecţi de contrabandă cu ţigări au primit arest la domiciliu. Unul dintre ei a fost lovit atât de rău, încât a ajuns la spital.

Pe acelaşi subiect

Localnicii sunt panicaţi în urma celor întâmplate.

După ce şi-au primit porţia de bătaie, tinerii ar fi fost ameninţaţi să tacă. Mai ales că poliţiştii au făcut şi percheziţii la domiciliile lor, însă nu au găsit nimic de natură să-i incrimineze, 

Totul s-a întâmplat, cred vecinii, ca o răzbunare a poliţiştilor după ce, pe 31 ianuarie, indivizii nu au oprit la un control în Poienile de Sub Munte. Atunci ar fi aruncat cu benzină pe poliţişti. 

Atunci s-au tras focuri de armă şi au fost bătăi violente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tinerii care săptămâna trecută au aruncat cu benzină pe poliţiştii de frontieră, în Maramureş, acuză că au fost bătuţi la rândul lor de agenţi