Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rețete pentru postul Paștelui

Începe Postul Paştelui. Iar carnea, ouăle şi produsele lactate nu-şi mai găsesc loc în coşul de cumpărături. Primele pe listă sunt acum legumele, fructele şi pastele

de Redactia Observator

la 22.02.2015 , 20:03

Începe Postul Paştelui. Iar carnea, ouăle şi produsele lactate nu-şi mai găsesc loc în coşul de cumpărături. Primele pe listă sunt acum legumele, fructele şi pastele

Se mănâncă multe salate în această perioadă. Dar nu doar atât. Masa poate fi la fel de gustoasă ca de sărbători cu tocăniţe fără carne şi sarmale de post. 

După ce legumele sunt tocate mărunt, se aruncă în tigaia cu ulei încins şi se lasă la rumenit. Când compoziţia e gata, se poate trece la înfăşurarea sarmalelor în foile de varză murată. Sarmalele se lasă la cuptor o oră şi jumătate, după care sunt numai bune cu o pâine proaspătă făcută în casă.

Vezi și

Nu e singura reţetă preferată de gospodine în perioada postului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Rețete pentru postul Paștelui