Rețete pentru postul Paștelui
Începe Postul Paştelui. Iar carnea, ouăle şi produsele lactate nu-şi mai găsesc loc în coşul de cumpărături. Primele pe listă sunt acum legumele, fructele şi pastele
Începe Postul Paştelui. Iar carnea, ouăle şi produsele lactate nu-şi mai găsesc loc în coşul de cumpărături. Primele pe listă sunt acum legumele, fructele şi pastele
Se mănâncă multe salate în această perioadă. Dar nu doar atât. Masa poate fi la fel de gustoasă ca de sărbători cu tocăniţe fără carne şi sarmale de post.
După ce legumele sunt tocate mărunt, se aruncă în tigaia cu ulei încins şi se lasă la rumenit. Când compoziţia e gata, se poate trece la înfăşurarea sarmalelor în foile de varză murată. Sarmalele se lasă la cuptor o oră şi jumătate, după care sunt numai bune cu o pâine proaspătă făcută în casă.
Nu e singura reţetă preferată de gospodine în perioada postului.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰