Antena Meniu Search
x

UPDATE: Vașile Șelaru, secretarul de la Educație, și-a dat demisia

Secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Vasile Şalaru, şi-a înaintat demisia

Vezi și

Vasile Șalaru, secretarul de stat în Ministerul Educației, vrea reformă în școli! Mai precis, elevele trebuie să își exerseze mersul frumos și bunele maniere. Motto? „Pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții”!

UPDATE: Declaraţii halucinante făcute de un secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Vasile Şalaru, care a fost numit în minister în ianuarie anul acesta, a declarat într-o conferinţă de presă că elevele ar trebui să se ghideze după următorul enunţ:„Spatele drept, pieptul bombat". Ministrul Educaţiei spune că Şalaru şi-a înaintat, astăzi,  demisia.

Secretarul de stat a declarat marți, într-o conferință de presă de la Deva, că școlile nu le învață pe tinere cum să fie doamne în societate. El susține că orele de consiliere ar prinde bine și „ar ajuta la o integrare mai rapidă în societate, prin atitudine și prin și ținută.”

"Aceste ore de consiliere vizează, poate o să râdeţi, poate nu, o integrare mai uşoară în societate, prin atitudine, prin ţinută. Elevii noştri nu ştiu să calce pe stradă. Eu aş vrea să văd o elevă de clasa a XI-a sau a XII-a mergând frumos pe tocuri, dansând vals sau tango, ştiind să fie o gazdă bună, şi cred că este o latură a învăţământului românesc, care a fost total neglijată, şi care ar putea aduce aminte, sper să nu zâmbiţi, de trecuta educaţie de pension”, spune Vasile Șalaru.

În opinia dânsului, orele de prim-ajutor sau de educație rutieră sunt utile, dar acest lucru nu scade din importanța Codului bunelor maniere.

"Îmi cer scuze dacă nu m-am făcut înţeles, dar cred că un băiat, când are de braţ o fată, cel puţin aşa e la mine, în zona Moldovei, nu cred că îl interesează dacă fata ştie educaţie rutieră, ci dacă ştie să meargă frumos, ca o doamnă. Într-un cuvânt, pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii!", a adăugat secretarul de stat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE: Vașile Șelaru, secretarul de la Educație, și-a dat demisia