Antena Meniu Search
x

Primăria Capitalei impune reguli stricte la terasele din Centrul Vechi, pentru combaterea coronavirusului

Nerespectarea regulilor impune unele noi. Fără meciuri la televizor pe terasele din Centrul Vechi şi patru metri distanţă de protecţie între localuri. Asta intenţionează să impună Primaria Capitalei. Vorbim despre un proiect care va fi supus votului în sedinţa de miercuri. 

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 13.07.2020, 21:11

Vezi și
  • Se va impune o distanță de cel puțin patru metri între terase.
  • Terasele vor putea utiliza ecrane doar în cazul unor evenimente sportive majore.

Vorbim despre o listă destul de lungă de modificări pe care Primăria Capitalei vrea să le implementeze. În primul rând discutăm despre o distanță de patru metri care ar trebui să fie între două terase paralele.

Această modificare este destul de greu de implementat în condițiile din Centrul Vechi al Capitalei.

Managerii teraselor ar trebui să facă anumite modificări, mai ales că Administrația Străzilor va delimita aceste zone.

În al doilea rând vorbim despre terasele care se află pe aceeași parte a trotuarului. Acestea vor trebui să fie separate fie cu un perete de sticlă, fie cu jardiniere.

Aceste modificări au rolul de a-i proteja pe oameni pentru că în permanență sunt destul de multe persoane care se află la terasele din Centrul Vechi.

Vor fi eliminate și televizoarele de pe terase pentru ca oamenii să nu se mai oprească în drum și să privească imaginile.

S-ar putea apela la astfel de ecrane doar în cazul în care vorbim despre evenimente sportive majore.

În plus, magazinele și terasele din Centrul Vechi al Capitalei vor primi marfă doar într-un anumit interval orar, respectiv 06.00 - 10.00.

În cazul în care magazinele și terasele vor avea nevoie să primească marfă la o altă oră, vor plăti o taxă de 300 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Primăria Capitalei impune reguli stricte la terasele din Centrul Vechi, pentru combaterea coronavirusului