Antena Meniu Search
x

Relicva Sfintei Ana, mama Maicii Domnului, va fi adusă în România: unde va putea fi venerată de credincioşi. Se află, din anul 1435, la Bologna

Relicva Sfintei Ana, mama Maicii Domnului, va fi adusă în premieră în România şi va fi depusă la Catedrala Arhiepiscopală Majoră "Sfânta Treime" din Blaj. Relicva Sfintei Ana se află, din anul 1435, la Bologna, loc pe care nu l-a părăsit niciodată până acum.

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 07:38

Relicva Sfintei Ana, mama Maicii Domnului, va fi adusă în România. Se află, din anul 1435, la Bologna
Relicva Sfintei Ana, mama Maicii Domnului, va fi adusă în România. Se află, din anul 1435, la Bologna - Arhieparhiei Greco-catolică de Alba Iulia și Făgăraș

Conform Arhieparhiei Greco-catolice de Alba Iulia și Făgăraș, Relicva Sfintei Ana, mama Maicii Domnului, va putea fi venerată în Catedrala Arhiepiscopală Majoră "Sfânta Treime" din Blaj în cursul zilei de luni, 24 iulie 2023, între orele 18.00 - 20.30.

Cu binecuvântarea Prefericitului Părinte Cardinal Lucian Mureșan, Întâistătătorul Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice, va fi oficiată Sfânta Liturghie și Vecernia, urmată de un moment de rugăciune la relicva Sfintei Ana.

Relicva Sfintei Ana se află, din anul 1435, la Bologna

Relicva Sfintei Ana se află, din anul 1435, la Bologna (Italia), loc pe care nu l-a părăsit niciodată până acum, Blajul fiind primul loc din România în care poate fi venerată de credincioși.

Sosirea Relicvei Sfintei Ana în Catedrala din Blaj coincide și cu pomenirea "Adormirii Sfintei Ana, mama Maicii Domnului", marcată în calendarul bisericesc în data de 25 iulie, precum și cu Ziua Mondială a Bunicilor, care va fi celebrată duminică, 23 iulie, având tema "Milostivirea Lui rămâne din neam în neam".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Relicva Sfintei Ana, mama Maicii Domnului, va fi adusă în România: unde va putea fi venerată de credincioşi. Se află, din anul 1435, la Bologna