Antena Meniu Search
x

Restaurantele de lux au pregătit meniuri extravagante de 8 Martie

Barbații au pregătit din timp surprize pentru femeile si fetele pe care le iubesc. Iar imaginaţia nu are limită când bugetul este unul consistent. De la o cină specială într-un restaurant de 5 stele până la bijuterii mai scumpe decât o maşină, lista nu are sfârşit.

Vezi și

 Chef-ul şi ajutoarele sale se grăbesc să pună toate aceste delicatese în farfuriile clienţilor. Astăzi vor avea treabă cât pentru o săptămână întreagă. Cap de listă, un preparat uşor şi delicios.

Tartarul de crap cu guacamole va fi una din piesele de rezistenţă ale mesei din această seară. La doar 69 de lei porţia. Pentru cei mai pretenţioşi clienţi, chef-ul recomandă salata de homar la 128 de lei.

Mai greu este de găsit persoana iubită care să facă un astfel de cadou minunat. Cerceii, colierul şi inelul sunt ticsite de diamante, aur şi agate. Aşa că preţul ajunge la 19.000 de euro.

Dacă diamantele obişnuite vi se par banale, acest butique exclusivit oferă bijuterii cu diamante negre. Mult mai rare şi deci mai scumpe. De aceea această pereche de cercei costă 13 mii de euro.

Bijuteriile de firmă pleacă totuşi de la preţuri mai apropiate de pâmânt, de la 800 de euro. Şi un parfum poate fi cadoul ideal, mai ales dacă este al unei case exclusiviste din Franţa.

Preţul de 5.200 de lei se justifică şi prin faptul că sticla parfumului este suflată cu aur şi este din cristal de bacarrat. Astfel de biljuterii cadou costă 530 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Restaurantele de lux au pregătit meniuri extravagante de 8 Martie