Video

Rețeta de panettone, deliciul de pe masa de Crăciun

De Lorena Rădulescu.
Publicat: 21.12.2020, 12:17.
Actualizat: 21.12.2020, 12:32

Panettone este unul dintre cele mai cunoscute deserturi, nelipsit de pe masa de Crăciun. Desi multi preferă să cumpere acest cozonac italian, acesta se poate face foarte usor si în casă.

Rețeta pentru panettone nu este mult diferită de cozonacul clasic românesc. Sunt totuşi câteva secrete şi ingredinte care îi dau aromă şi savoare inconfundabile. Iar noi le-am aflat chiar de la faţa locului, dintr-o bucătărie tradiţional italiană.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.