Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Rețeta de panettone, deliciul de pe masa de Crăciun

Panettone este unul dintre cele mai cunoscute deserturi, nelipsit de pe masa de Crăciun. Desi multi preferă să cumpere acest cozonac italian, acesta se poate face foarte usor si în casă.

de Lorena Rădulescu

la 21.12.2020 , 12:32

  • Rețeta de panettone a devenit din ce în ce mai populară în România.
  • Cum se face adevăratul panettone, cu ajutorul lui chef Amalia Bellantoni.

Rețeta pentru panettone nu este mult diferită de cozonacul clasic românesc. Sunt totuşi câteva secrete şi ingredinte care îi dau aromă şi savoare inconfundabile. Iar noi le-am aflat chiar de la faţa locului, dintr-o bucătărie tradiţional italiană.

Vezi și
Lorena Rădulescu Like
Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Rețeta de panettone, deliciul de pe masa de Crăciun