Un român a jefuit o brutărie din Catania și a furat cântarul, în loc de casa de marcat

De Cristian Ionescu.
Publicat: 23.01.2019, 18:06.
Actualizat: 19.03.2019, 18:56

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din România, însoțit de un prieten de 27 de ani, italian, a hotărât să jefuiască o brutărie foarte cunoscută din Catania.

Un tânăr român din Catania a jefuit o brutărie dar a furat cântarul în loc de casa de marcat

lasiciliaweb.it

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din România, însoțit de un prieten de 27 de ani, italian, a hotărât să jefuiască o brutărie foarte cunoscută din Catania.

Tânărul a pus la cale un plan rapid și, însoțit de tovarășul său, pe un scuter, a dat atacul.

A furat cântarul, în loc de casa de marcat

Cei doi, înarmați cu pistoale cu bile și cu cagule pe față, au năvălit în brutărie, au amenințat angajații și au fugit cu cântarul brutăriei, situat exact lângă casa de marcat, în care s-ar fi aflat la momentul respectiv aproape 10.000 de euro.

Cel mai probabil, hoții au confundat cântarul cu casa de marcat.

Arestați pentru jaf și furt calificat

Cei doi au fost prinși imediat de carabinieri. Polițiștii au confiscat pistolul cu bile folosit pentru a ameninta personalul brutariei, iar cantarul a fost returnat proprietarului.

Cei doi se află reținuți în arestul polițitiei din Catania și urmează să fie prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă, precizează lasiciliaweb.it

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.