Antena Meniu Search
x

Român din diasporă vine să plătească impozitul, găsește toți angajații primăriei plecați la inmormântarea tatălui primarului

Un tânăr vasluian responsabil și-a luat liber de la muncă, pentru câteva zile, ca să vină în România să-și achite obligațiile față de statul român. Doar că, atunci când s-a dus la primărie, clădirea era încuiată și nimeni nu știa nimic.

de Redactia Observator

la 11.12.2019, 18:42

Primărie închisă toţi angajaţii erau plecaţi la înmormântarea tatălui primarului
Un român care a venit tocmai din Spania ca să-şi plătească impozitul a găsit primăria închisă - foto vrn.ro

Un tânăr vasluian responsabil și-a luat liber de la muncă, pentru câteva zile, ca să vină în România să-și achite obligațiile față de statul român.

Doar că, atunci când s-a dus la primărie, clădirea era încuiată și nimeni nu știa nimic. Costică Rotaru a mers să-si plãtească impozitul, dar nu a avut cui.

Oamenii din comună povestesc că angajatii au plecat la o înmormântare la cineva din familia primarului din Tăcuta.

“Am venit în urmã cu patru zile din Spania. Nu am mai fost acasã de doi ani si am vrut sã îmi rezolv treburile înainte de a pleca. Astfel cã am mers la Primãrie sã achit impozitul datorat pe casã si teren mai ales cã a doua zi trebuie sã mã întorc înapoi la muncã. Am ajuns acolo pe la 9 dimineatã dar am gãsit usa închisã. Am mers la un magazin situat în fatã si am asteptat în speranta cã cineva va veni la serviciu dar nu a fost asa. M-a lãmurit un bãrbat mai în vârstã. El mi-a povestit cã stau degeaba. Angajatii Primãriei au fost luati de primar si au plecat cu totii la înmormântarea tatãlui lui. Întelegi treburile acestea si nu are nimeni pretentii ca, atunci când mergi sã plãtesti impozite sã gãsesti si primarul dar nu am înteles de ce a trebuit sã plece toatã lumea si sã închidã institutia. Eu am biletul de avion deja cumpãrat si nu-l pot pierde pentru cã nu îmi dã nimeni înapoi banii pe el. Plus cã, am venit dupã doi ani sã plãtesc datoriile astea sã nu se adune altele”, spune Costel Virgil Rotaru.

Sătenii sunt și ei nemulțumiți și se întreabă dacă primăria e crâșmă, să se închidă la dorința patronului.

“Nu este normal sã se întâmple asa. Ai nevoie de un act, ai nevoie de ceva de la Primãrie si arde, nu poti sã rezolvi treaba. Are omul un necaz în familie, nimic de spus dar, de ce trebuia sã închidã si sã plece de parcã e crâsmã? Asta nu poate nimeni sã explice”, spuneau câtiva sãteni din Tãcuta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Român din diasporă vine să plătească impozitul, găsește toți angajații primăriei plecați la inmormântarea tatălui primarului