Antena Meniu Search
x

Românca şi fiul ei, împuşcaţi de un fost carabinier în Italia, au fost înmormântați

Două suflete răpite cu gloanţe de un italian, două sicrie şi o înmormântare care a făcut un sat întreg să suspine.

Vezi și

Bătrâna care abia păşeşte mai cere o clipă cu fiica şi nepotul ei. Dar cineva i-a luat. Un italian furios, înarmat şi pregătit să ucidă, i-a executat cu sânge rece, fără motiv.

Radu a scăpat de gloanţele criminalului, doar pentru că aşa a vrut destinul. Dar groaza, durerea şi dorul îl vor urmări toată viaţa.

De după moarte, fratele lui a salvat cinci vieţi.

Printre picăturile de ploaie, tot satul i-a condus spre cimitir. Îşi vor dormi somnul veşnic împreună, unul lângă celălalt, mamă şi fiu.

Era înainte de Crăciun şi Elena îşi chemase băieţii, în Italia, să petreacă sărbătorile împreună. Stăteau în chirie în casa unui bătrân, în Latina. Fiul său, fost carabinier, i-a vizitat cu încărcătorul plin după ce şi-a ucis mai întâi mama.

La audieri spunea că a vrut s-o scape de sfârşitul lumii. Pe români i-ar fi ciuruit pentru că nu plăteau chiria, la timp. Elena a fost împuşcată în cap şi a murit pe loc.

Andrei a mai trăit câteva zile, cu ajutorul aparatelor. Din România, toţi prietenii lui se rugau pentru o minune de Crăciun.

Care nu a mai venit. Avea doar 21 de ani, când medicii l-au declarat mort. Imediat i-au recoltat organele, care au ajuns la cinci bolnavi italieni.

Băiatul care şi-a condus fratele şi mama la groapă se va întoarce în Italia. Începe procesul celui care i-a distrus viaţa, cu focuri de armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Românca şi fiul ei, împuşcaţi de un fost carabinier în Italia, au fost înmormântați