Antena Meniu Search
x

Peste cinci mii de români au fost amendați în ultimele 24 de ore

Peste 5.400 de amenzi au dat polițiștii și jandarmii în ultimele 24 de ore persoanelor ce nu au respectat restricțiile de circulație. Vorbim despre sancțiuni în valoare totală de aproximativ 12 milioane de lei.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 19.04.2020, 20:44

Vezi și
  • Peste 13.000 de polițiști acționează pe străzi în aceste zile de sărbătoare
  • Peste 160 de șoferi au rămas fără permis de conducere.

Sâmbătă, peste 13.000 de polițiști au fost pe străzi în misiune. Au fost verificate peste 30.000 de persoane ce se aflau fie în izolare, fie în carantină instituționalizată. Tot sâmbătă, polițiștii au deschis opt dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. 

Și în trafic au fost date amenzi și au fost reținute peste 160 de permise de conducere șoferilor ce au comis infracțiuni. De asemenea, au fost retrase aproape 100 de permise de înmatriculare. 

Polițiștii sunt prezenți la datorie, mai mult ca niciodată, în aceste zile de sărbătoare, dar și în fiecare zi de acum înainte. Sunt prezenți pe stradă inclusiv polițiști de la Poliția Militară, polițiști de la Brigada Rutieră și jandarmi, în toate punctele unde se fac verificări. Aceștia ne sfătuiesc să rămânem în casă de sărbători, să petrecem Paștele cu cei cu care locuim și să nu ieșim pe străzi dacă nu avem un motiv justificat pentru că riscăm amenzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Peste cinci mii de români au fost amendați în ultimele 24 de ore