Antena Meniu Search
x

Doi români au furat utilajul pentru spălat pardoseala gării din Roma

Doi tineri în vârstă de 21 şi 23 de ani, de naţionalitate română, au avut mare nevoie de utilajul pentru spălat pardoseala gării din Roma, aşa că l-au furat. Cei doi români au ajuns până la ieşirea din gară cu utilajul, unde au fost opriţi de poliţiştii gării, care priveau stupefiaţi la toată scena.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.03.2019, 23:10

Doi tineri în vârstă de 21 şi 23 de ani, de naţionalitate română, au avut mare nevoie de utilajul pentru spălat pardoseala gării din Roma, aşa că l-au furat. Cei doi români au ajuns până la ieşire cu utilajul, unde au fost opriţi de poliţişti, care priveau stupefiaţi la toată scena.

Maşina de curăţat, un utilaj profesional pentru spălat şi curăţat de mare putere, ar avea o valoare de 15.000 de euro. 

Doi români au furat utilajul pentru spălat pardoselele gării  Termini

Cei doi români au încercat să să părăsească foarte relaxaţi Gara Termini, cu o mașină de curățat de înaltă presiune, în valoare de 15.000 €. Cei doi hoți nu au trecut neobservat de paza gării, care, în ciuda efortulor celor doi români a părea cât mai naturali, probabil sperând să fie confundaţi cu angajaţii gării, i-au oprit şi legitimat pe cei doi, scrie romatoday.it.

Carabinerii au sosit imediat în locaţie pentru arestul celor doi români. Se pare că cei doi erau deja înregistraţi cu antecedente la Poliţia din Roma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Doi români au furat utilajul pentru spălat pardoseala gării din Roma