Antena Meniu Search
x

Românii au liber la petreceri cu cel mult 20 de invitaţi în interior sau 50 în aer liber

Vestea bună vine şi pentru cei care aveau evenimente private planificate în perioada imediat următoare! Nunţile sau petrecerile de botez vor putea fi ţinute cu un număr restrâns de persoane: până la 20 de invitaţi, dacă petrecerea are loc în interior, sau 50 de persoane, dacă alegeți varianta în aer liber. Până la lista de invitați, nimeni nu știe însă cum va fi servită mâncarea în interior, dacă restaurantele rămân închise sau dacă personalul trebuie și el adăugat pe lista de invitați. Astfel, printre cele 20 de persoane ar trebui să numărăm și ospătarii. Incertitudinea îi deznădăjduiește atât pe clienți, cât și pe organizatorii de evenimente! 

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 00:04

Vezi și
  • Specialiștii consideră că organizarea de nunți încă nu este rentabilă.
  • Mâncarea ar putea fi asigurată, la petreceri, de firme de catering.

Adrian şi Anelisse s-au hotărât să se căsătorească în urmă cu o lună şi de atunci fac planuri pentru ziua cea mare. De acum se pot gândi şi la lista de invitaţi: 20 dacă fac nunta în interior şi 50 dacă petrecerea are loc afară. 

Pentru mulţi patroni sunt încă multe necunsocute: dacă restuarntele rămân închise pe 15 iunie, mâncarera ar trebui adusă de firme de catering. 

Alin Caraman, wedding planer: Mirii au nevoie de cel puţin o lună să se pregătească. Daca deschiderea unei terase se putea face şi a doua zi să fie populată de către cei interesaţi, o nuntă nu poţi să o faci de azi pe mâine.

În plus, nici nu e rentabil. 

Acest salon are o capacitate de 200 de persoane. De luni vom avea voie la evenimente private, în interior, cu maximum 20 de persoane. La un calcul simplu, asta înseamnă 10% din capacitatea sălii şi din toate mesele pe care le vedeţi aici, doar trei vor fi ocupate. 

Mihai Cima, administrator salon evenimente: Pe zona de interior este aproape imposibil să faci evenimente, mai ales nunți. Nu este rentabil să se desfăşoare evenimente mai mici de 40-50 de persoane, aș spune eu. 

Prioritate au clienţii care şi-au antamat evenimentul înainte să izbucnească această criză sanitară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Românii au liber la petreceri cu cel mult 20 de invitaţi în interior sau 50 în aer liber