Antena Meniu Search
x

Romanii au mers, in minivacanta de Sfanta Maria, la cel mai mare centru spa din Europa

Minivacanta de Sfanta Maria le-a umplut buzunarele hotelierilor din Ungaria. Peste 5.000 de romani au ales sa-si petreaca weekendul in cel mai mare centru spa din Europa

Vezi și

Toboganele, bazinul cu valuri, dar si strandurile i-au facut pe multi romani sa renunte la vacanta pe litoralul romanesc, in schimbul catorva zile petrecute in cel mai mare centru spa din Europa. "Avem Festivalul Florilor de la Debrecin, foarte multe concerte weekendul acesta. Chiar din acest motiv, din pacate sau din fericire, nu mai avem locuri de cazare", a declarat un reprezentant al unei agentii de turism.

Distractia in statiunea din Ungaria costa aproximativ 60 de euro pe zi, de persoana. Pretul include cazarea, micul dejun si cina. Ieftin si bun, pe gustul si pe buzunarul celor mai multi romani din vestul tarii. "Preturile sunt aceleasi ca in Romania, dar e mult mai frumos. De patru ani vin aici si-mi place foarte mult", a spus un roman.

Dupa o balaceala in bazin, turistii se pot relaxa cu un masaj. Iar cand li se face foame, turistii pot manca la terase. Meniul zilei in strand costa doar 15 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Romanii au mers, in minivacanta de Sfanta Maria, la cel mai mare centru spa din Europa